Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. maj 2020.

Na testiranje se šalje 26 novih uzoraka, a Gradski štab danas je usvojio zaključak kojim se ponovo uspostavlja rad sportskih klubova, organizacija i sportista i Sportskog centra „Ibar“ uz poštovanje epidemioloških mera

Članovi Gradskog štaba za vanredne situacije, na jutrošnjoj elektronskoj sednici konstatovali su da je na teritoriji grada Kraljeva registrovan još jedan pozitivan pacijent. Od početka epidemije, na teritoriji Kraljeva, do danas je evidentirano ukupno 50 osoba pozitivnih na virus koji izaziva zaraznu bolest Covid-19. Od početka epidemije, testirano je ukupno 1.570 osobasa teritorije grada Kraljeva, od kojih je 50 (3,18%) zaraženih. Danas se, na testiranje u Veterinarsko-specijalistički institut, šalje 26 novih uzoraka.

Gradski štab za vanredne situacije je na današnjoj sednici doneo Zaključak kojim je uspostavljen ponovno rad sportskih klubova, sportskih organizacija i sportista, kao i Sportskog centra „Ibar“, a u skladu sa epidemiološkim merama Vlade i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Crveni krst Kraljevo je, sa ukidanjem zabrane kretanja, obustavio rad kol centra za pomoć starijim sugrađanima za nabavku osnovnih životnih namirnica i lekova i nastavio redovne aktivnosti. U sklopu redovnih aktivnosti, danas se organizuje akcija dobrovoljnog davanja krvi. Crveni krst poziva sve zdrave sugrađane, od 18 do 65 godina, da, ukoliko su u mogućnosti, učestvuju u ovoj akciji i daju krv.

Centar za socijalni rad nastavlja redovne aktivnosti prema korisnicima, povećanim intenzitetom. Preuzeo je i pakete pomoći namenjene korisnicima kojima, usled promene adrese stanovanja i nedostavljanja informacija o novoj adresi, nisu mogli biti predati.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments