Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

18. septembar 2020.

Osim u izveštaju od 11. septembra kada su registrovane dve osobe pozitivne na novi koronavirus i 13. septembra kada ih je bilo sedam dana, ostalih dana ili nije bilo pozitivnih, ili je registrovan po jedan pozitivan pacijent

Prema Izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva - promenjena je, jer je od 35 uzoraka briseva uzetih od osoba sa simptomima Covid-19 ili po drugim indikacijama za testiranje –novoregistrovan jedan pozitivnan pacijent.

Od poslednjeg izveštaja Zavoda za javno zdravlje Kraljevo  sa teritorije grada Kraljeva, u Opštoj bolnici „Studenica“, nije bilo preminulih. U ovoj bolnici trenutno je hospitalizovano sedam pacijenata koji se leče od Covida - 19. U protekla 24 sata nije bilo novoprimljenih, a dva pacijenta su otpuštena iz bolnice.

U Srbiji je u poslednja 24 sata, registrovano 62 novozaraženih virusom korona od testiranih 7.411 osoba, najnoviji su podaci Ministarstva zdravlja. Od poslednjeg izveštaja preminuo je još jedan pacijent, pa se broj preminulih od ove bolesti od početka epidemije u Srbiji popeo na 739.

U bolnicama širom Srbije trenutno sena lečenju od Covida 19 nalazi 331 osoba, od kojih je na respiratoru 20 pacijenata.

Prema rečima epidemiologa, od ukupnog broja novozaraženih 61 odsto je sa teritorije Beograda i Kragujevca, a 45 odsto novozaraženih sa područja Beograda.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments