Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

29. april 2018.

Dodelom medalja najbooljim učesnicima danas je u Kraljevu završen trodnevni Sajam turizma, odmora, rekreacije, lova i ribolova, a organizatori su najzadovoljniji posetom u subotu – drugog sajamskog dana

Prvi SORTIL – Sajam turizma, aktivnog odmora, lova i ribolova okupio je predstavnike turističkeih agencija i organizacija, hotela, domaćinstva seoskog turizma. Ukupno dvadeset šest izlagača iz Beograda, Kragujevca, Jagodine, Raške, Sjenice, Vrnjačke Banje, Kraljeva i okoline predstavilo se u kraljevačkoj Novoj hali sportova.

Pre zvaničnog otvaranja Sajma, u petak 27. aprila, gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić i državni sekretar Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, Miroslav Knežević, simbolično su se provozali fijakerom.

Ulaz za posetioce sva tri dana bio je besplatan, a za posetioce su bila pripremljena i brojna iznenađenja i nagrade. Na štandu „KoTur“ – Udruženja za kontinentalni turizam dodeljena su dva polupansiona za dve osobe u objektima seoskog turizma u Lopatnici, Oazi mira Lopatnica i Banji Lopatnica.

Organizatori Sajma, Sagod event&expo i Sportski centar “Ibar” sa partnerima: Lovačkim savezom centralne Srbije i Lovačkim udruženjem Kraljevo, organizovali su juče i prateću manifestaciju, tokom koje su ispred nove sportske hale u Ribnici kuvani lovački gulaš i riblja čorba.

Sajam je zvanično zatvoren danas u 15 časova, dodelom medalja za najbolje izlagače.

Za uspešnu prezentaciju na prvom Sortilu koji će, nadaju se organizatori, postati tradicionalan, ZLATNE medalje dobilis su: „Astra travel“ (Beograd), „Merkur“ Vrnjačka Banja i Udruženje KoTur (kontinetalni turizam) Kraljevo, domaćinstvo Aleksić iz Guberevca, Dečje odmaralište Goć i Turističke organizacije Raške i Jagodine.

Srebrne medalje pripale su: hotelu „Borovi“ iz Sjenice, „Rakija iz Rakije“ Kraljevio, Lovačko udruženje Centralne srbije i Turistička organizacija Kraljevo. Bronzane medalje dobili su „Varadero“ – restoran na gradskom bazenu u Kraljevu, „Vuk turs“ Vrnjačka Banja. Ove medalje za kuvanje zaslužili su i oni koji su posetiocima juče ulepšali sajamski dan kuvanjem riblje čorbe i gulaša. Bronzanu medalju za kuvanje riblje čorbe dobio je Zoran Stojanović, a za kuvanje gulaša Aleksandar Janković i predstavnici Lovačkog udruženja Centralne Srbije.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments