Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. jun 2018.

Skoro 940 mališana svih grupa Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ danas se priredbom „Rastemo uz ples“, koja je priređena u novoj Hali sportova u Ribnici, oprostilo od vrtića

Ne zna se ko je bio uzbuđeniji, budući prvaci, ili njihovi najmiliji koji su sa tribina nove Hale sportova u Ribnici čekali da na terenu pokažu šta su proteklih sedmica zajedno sa svojim vaspitačima uvežbali njihovi najmlađi.

Pogledajte atmosferu sa priredbe  Šarene majice svih boja: crvene, zelene, plave, žute, ljubičaste, narandžaste, tradicionalno simbolizuju svu radost detinjstva. Deca, njih 937, iz svih kraljevačkih gradskih i vrtića pri seoskim mesnim zajednicama, skoro 90 vaspitača i vaspitačica i oko 30 volontera danas su bili glavne zvezde manifestacije „Rastemo uz ples“.

Deca su, zajedno sa svojim vaspitačima i vaspitačicama plesala uz posebno osmišljene koreografije, a dečji osmesi, neizmerna sreća dok su plesali i radost na licima njihovih roditelja, baka i deka, pravi su dokaz da su deca ukras sveta i sva njegova nada.

Najlepša završnica četvte po redu priredbe kraljevačkih predškolaca koja se na ovaj način četvrti put održava u našem gradu, bio je Pačji ples na samom kraju ovog događaja, kada su na pod dvorane sišli roditelji mališana i zaplesali zajedno sa decom i njihovim vaspitačima.

Svim kraljevačkim predškolcima želimo srećne korake ka školi i buduće školske dane, kao i da se, pre toga, u letu koje nam dolazi – odmore kako to samo deca umeju. A svi oni koji danas nisu bili na završnoj priredbi kraljevačkih predškolaca, propustili su da se uvere istinitost ozreke da „uživanje u gledanju dečje lepote i sreće čini da naše srce postaje preveliko za telo“.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments