Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. jun 2018.

Skoro 940 mališana svih grupa Predškolske ustanove „Olga Jovičić Rita“ danas se priredbom „Rastemo uz ples“, koja je priređena u novoj Hali sportova u Ribnici, oprostilo od vrtića

Ne zna se ko je bio uzbuđeniji, budući prvaci, ili njihovi najmiliji koji su sa tribina nove Hale sportova u Ribnici čekali da na terenu pokažu šta su proteklih sedmica zajedno sa svojim vaspitačima uvežbali njihovi najmlađi.

Pogledajte atmosferu sa priredbe  Šarene majice svih boja: crvene, zelene, plave, žute, ljubičaste, narandžaste, tradicionalno simbolizuju svu radost detinjstva. Deca, njih 937, iz svih kraljevačkih gradskih i vrtića pri seoskim mesnim zajednicama, skoro 90 vaspitača i vaspitačica i oko 30 volontera danas su bili glavne zvezde manifestacije „Rastemo uz ples“.

Deca su, zajedno sa svojim vaspitačima i vaspitačicama plesala uz posebno osmišljene koreografije, a dečji osmesi, neizmerna sreća dok su plesali i radost na licima njihovih roditelja, baka i deka, pravi su dokaz da su deca ukras sveta i sva njegova nada.

Najlepša završnica četvte po redu priredbe kraljevačkih predškolaca koja se na ovaj način četvrti put održava u našem gradu, bio je Pačji ples na samom kraju ovog događaja, kada su na pod dvorane sišli roditelji mališana i zaplesali zajedno sa decom i njihovim vaspitačima.

Svim kraljevačkim predškolcima želimo srećne korake ka školi i buduće školske dane, kao i da se, pre toga, u letu koje nam dolazi – odmore kako to samo deca umeju. A svi oni koji danas nisu bili na završnoj priredbi kraljevačkih predškolaca, propustili su da se uvere istinitost ozreke da „uživanje u gledanju dečje lepote i sreće čini da naše srce postaje preveliko za telo“.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments