Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

12. januar 2019.

Jedna kraljevačka televizija, kako se u odluci navodi, odabrana je kao najpovoljniji ponuđač po kriterijumu najniže ponuđene cene za uslugu ovogodišnjih direktnih televizijskih i internet prenosa sednica skupštine grada Kraljeva

Javni poziv za podnošenje ponuda za uslugu direktnog i televizijskog prenosa sednica gradskih skupština u Kraljevu je raspisan 11. decembra prošle godine. Do isteka roka za podnošenje ponuda prispele su tri ponude. Komisija formirana rešenjem predsednika skupštine otvorila je tri prispele ponude 8. januara i u zapisniku konstatovala da su  sve tri ponude blagovremene (Preduzeća za izdavačku delatnost, radio i televiziju „Melos“ d.o.o. Kraljevo, Radio televizija Kraljevo i „Ibarske novosti“ d.d.d. Kraljevo i RTV „Golija“ d.o.o. Ivanjica), ali da je ponuda RTV „Golija“ (čiji je vlasnik, kao i TV Melos - prema podacima Regulatornog tela za elektronske medije Zoran Jovanović iz Kraljeva) neprihvatljiva, jer uz ponudu nije odstavljeno traženo Rešenje o upisu u regsitar medija.

Kao najpovoljnija (po kriterijumu najniže ponuđene cene), prihvaćena je ponuda Predzeća za izdavačku delatnost, radio i televiziju „Melos“ od 140,00 dinara bez PDV-a, odnosno 168,00 dinara sa PDV-om za, okvirno, oko 6.000 minuta direktnog televizijskog i internet prenosa sednice skupštine grada Kraljeva u 2019. godini.

Ova medijska kuča će od skupštinskih prenosa u ovoj godini inkasirati 1.008.000,00 dinara (sa PDV-om). Novac će biti isplaćivan 10 dana od datuma dostavljanja fakture nakon svake sednice gradske skupštine.

U odluci o izboru najpovoljnijeg ponuđača nije navedeno kolike su bile ponuđene cene za ovu uslugu ostalih ponuđača. Sednice gradske skupštine u Kraljevu su do sada godinama prenosile tri televizije: TV Kraljevo, Kraljevačka televizija i TV Melos.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments