Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

2. avgust 2019.

Olujno nevreme protutnjalo je kroz grad; obilna, ali relativno kratkotrajna kiša, grmljavina i snažan vetar oštetili su drveće, automobile, a pojedini krovovi ostali su bez crepova; još nema vesti o eventualnoj šteti u voćarskim krajevima

Nebo nad Kraljevom zatamnelo je večeras oko 17.40, a vesnik oluje na verski praznik Svetog Ilije Gromovnika, bio je jak vetar, praćen pljuskom i grmljavinom. Vetar i kiša odlomili su pojedine grane drveća na Gradskom keju koje su završile su na šetalištu u ulici IV kraljevačkog bataljona. Ova ulica je u to vreme obično puno ljudi, ali srećom – niko nije povređen, jer su se šetači sklonili pred nadolazećim nevremenom. Snažan vetar odneo je i deo krova jedne prizemne kuće i polomljene crepove prosuo po saobraćajnici. Gradske ulice bile su prepune vode, jer odvodni kanali nisu odjednom mogli da prime veliku količinu padavina.

Pogledajte kako je to izgledalo:

U Karađorđevoj ulici jedno stablo palo je na parkirani automobil i oštetilo ga. Ovu fotografiju dobili smo od pratilaca Kruga.

Samo nevreme je relativno kratko trajalo, a vremenska situacija ubrzo se stabilizovala, pojavilo se čak i sunce. Za sada nema zvaničnih informacija o eventualnoj šteti u voćarskim krajevima kraljevačke opštine.

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas pre podne na moguću lokalnu pojavu grmljavine, sa gradom i velikom količinom padavina sve do sutra u ponoć.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments