Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

30. avgust 2019.

U Kraljevu je juče, u svojoj 68. godini preminuo dr Dragan Plavšić, specijalista otorinolaringologije, od kojeg su se danas na komemorativnoj sednici oprostile kolege i prijatelji, a sahrana je sutra na Novom kraljevačkom groblju

Dr Dragan Plavšić rođen je 30. septembra 1951. godine u mestu Rudare kod Kuršumlije. Osnovnu i srednju medicinsku školu je završio u Prištini. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1976. godine.

Specijalizaciju iz otorinolaringologije je završio 1983. godine. Od 2011. do 2016. godine je bio načelnik Otorinolaringološke i službe Maksijalno facijane hirurgije, kada je penzionisan. Tokom svog bogatog radnog veka bio je predsednik kraljevačke podružnice Srpskog lekarskog društva i predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Zdravstvenog centra ''Studenica''.

Iza sebe je ostavio ćerke Marinu i Draganu i unuka Marka.

Na komemorativnom skupu povodom smrti dr Dragana Plavšića od njega su se danas  oprostile kolege, rođaci i prijatelji, a njegovi posmrtni ostaci biće sahranjeni sutra (subota, 31. avgust) u 14:00 časova na Novom kraljevačkom groblju.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments