Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

15. jun 2020.

Veliku količinu padavina nije mogla da izdrži atmosferska kanalizacija u centru grada, pa su bile poplavljene mnoge gradske ulice, a slično je, javljaju naši čitaoci, bilo i u mnogim prigradskim naseljima

Sa 30 stepeni Kraljevo je danas bilo među najtoplijim gradovima u Srbiji, a meteorolozo su predvideli da će se u mnogim delovima Srbije završiti kao i mnogi prethodni - kišom, pljuskovima, grmljavinom, a negde i većim nevremenom.

U Kraljevu i okolini oko 20.30 večeras počela je prava letnja „provala oblaka“, a olujni tamni oblaci koji su se gomilali tokom popodneva doneli su i žestoku grmljavinu. Veliku količinu padavina nije mogla da izdrži atmosferska kanalizacija u centru grada, pa su bile poplavljene mnoge gradske ulice, a automobili su se teško probijali kroz vodu:

Pogledajte večerašnji snimak iz Ulice vojvode Putnika (snimak Zorana Ljubojevića):

Slično je, javljaju naši čitaoci, bilo i u mnogim kraljevačkim prigradskim naseljima. Još uvek nije poznato kolika količina vode je pala za veoma kratko vreme. Prema najavama meteorologa, to je moglo da bude oko 10 litara kiše po metru kvadratnom, ali sibjektivni osećaj je da je količina padavina bila veća.

Kiša, znatno manjeg intenziteta, pada i dalje, a pljuskovi su najavljeni i za sutrašnji dan.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments