Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

16. jun 2020.

Deca su dobila novo omiljeno mesto za igru i rođendanske žurke, koje će ih privlačiti popularnim zip lajnom, velikom trambolinom, interaktivnim igračkama, kinetičkim igrama na Xboxu, ali i drugim novinama koje nudi „Dinamik Kids“

Pre dva dana u Kraljevu je otvorena nova, savremeno opremljena dečja igraonica „Dinamik Kids“. Ova igraonica i rođendaonica urađena je po najvišim standardima i u potpunosti prilagođena potrebama najmlađih, ali i malo starije dece sa bezbednim i interesantnim okruženjem za igru. 

Novi prostor u gradu za decu otvoren je od 9 do 21, s tim što od 9.00 do 16.00 funkcioniše kao igraonica sa mogućnošću čuvanja dece na sat, a od 16.00 časova magijom se pretvara u najlepšu rođendaonicu sa osmišljenim vremenom za zabavu slavljenika (za koje je rezervisana „kraljevska“ fotelja) i njihovih najdražih gostiju.

Od novina koje decu najviše zanimaju tu su: popularni zip lajn, velikja trambolina, interaktivne igračke, kinetičke igre na Xboxu. Devojčice su oduševljene kuhinjom-igračkom koja je potpuno opremljena sudovima i priborom, kao mamina ili bakina.  

Ako želite nov prostor da Vaše dete za rođendan provede svoj najlepši dan na način koji najviše voli – izaberite „Dinamik Kids“ u Karađorđevoj ulici 155.

U tom carstvu – torte u društvu su slađe, rođendanske pice ukusnije, a pesme - još svečanije.

Za sve rođendane do kraja juna, važi specijalan popust od 10%.

Samo se igrajte. Zabavite se. Uživajte u igri. „Dinamik kids“ potrudiće se da ispuni baš svaku dečju želju.

Sve informacije na telefon: 060/47-47-501(dostupan i na Viberu i WhatUp-u), na FB stranici igraonice Dinamik Kids ili na Instagramu @dinamik.kids

            promo

 

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments