Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. septembar 2020.

Tokom čitave svoje karijere veoma cenjeni fudbalski sudija, kontrolor suđenja, pedagog, predavač i autor velikog broja knjiga vezanih za sport, preminuo je danas u svojoj 71-oj godini

Vladan Vićentijević, bivši fudbalski sudija, koji je za vreme aktivne karijere bio jedan od najcenjenijih fudbalskih arbitara u celoj bivšoj Jugoslaviji, rođen je 12. januara 1950. godine u selu Godačica kod Kraljeva.

Tokom svoje uspešne karijere bio je i kontrolor suđenja, pedagog, ali i autor brojnih stručnih knjiga iz kojih su učile srpske sudije i delegati. U pitanju je 29 stručnih knjiga, među kojima je i „Monografija 40 godina fudbalskih sudija Kraljeva“, a njegovo poslednje delo je „Monografija FK „Jedinstvo“ iz Godačice“, koju je objavio u aprilu prošle godine za pola veka postojanja fudbalskog kluba koji je osnovao zajedno sa Slobodanom Đurđevićem Cabom.

Pre nekoliko dana Vladan Vićentijević napisao je na jednoj od društvenih mreža da se nalazi u kovid bolnici, posle čega je dobio brojne ohrabrujuće poruke podrške i želja za brzo izlečenje.

Nažalost, sve je iznenadila današnja neprijatna vest da je legendarni fudbalski sudija, koji je od 2011. godine bio u penziji - preminuo.

Datum i mesto sahrane Vladana Vićentijevića biće naknadno objavljeni.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments