Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

27. septembar 2020.

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje u Kraljevu, broj kovid pozitivnih osoba danas je identičan broju novoregistrovanih pozitivnih na novi koronavirus za prethodnih sedam dana

Kraljevo je bilo bez novoregistrovanih kovid pozitivnih osoba tri dana u sedmici koja je za nama: u utorak 22, sredu 23. i u petak 25. septembra (u ponedeljak 21. septembra, kao i na početku ranijih sedmica, nije bilo novog izveštaja). U četvrtak 24. septembra pozitivni su bili brisevi dve osobe, a juče je jedna osoba sa teritorije grada Kraljeva registrovana kao pozitivna na novi koronavirus.

Ukupan broj registrovanih kovid pozitivnih sa teritorije grada Kraljeva u sedmici za nama, dakle bio je TRI, a toliko ih je i prema najnovijem izveštaju. Naime, prema informaciji Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od uzetih ukupno 39 novih briseva osoba sa teritorije grada Kraljeva sa indikacijama za testiranje na novi koronavirus, pozitivne su TRI osobe i nije bilo preminulih od Covida 19.

U kovid ambulanti kraljevačkog Doma zdravlja juče je pregledan 21 pacijent. Uradjen je jedan kontrolni bris, uzeto šest novih, a 15 osoba bilo je bez indikacija za testiranje.

U Srbiji su, za poslednja 24 sata potvrđena 72 nova slučajeva infekcije koronavirusom na osnovu 3.138 testiranih uzoraka. Prema novim podacima Ministarstva zdravlja, u proteklom danu, od Covida 19 preminula je još jedna osoba na teritoriji Srbije (od početka epidemije ukupno 747), a na respiratoru je trenutno 21 pacijent.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments