Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

4. jun 2019.

Građani telefonom mogu da prijave potrebe za ispumpavanjem vode i za građevinskim radovima neophodnim za saniranje štete, počinje obilazak seoskih vodovoda, a voda iz gradskog vodovoda je ispravna, tvrde nadležni

Sve probleme koje su im donele poplave, građani mogu da prijave na telefon 1985. U pogledu kvaliteta vode, koja iz seoskih vodovoda posle poplava nije za upotrebu, gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić ističe da je za danas u 13 časova zakazan novi sastanak Gradskog štaba za vanredne situacije, kojem će prisustvovati direktot kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje. U nekim selima, poput Sirče, ima cisterni sa vodom za piće, ali ih u mestima sa kojima nema putne komunikacije, ali i u mnogim drugim - nema, zbog čega se građani  žale. 

- Na sastanku ćemo razgovarati i o hitnom obilasku seoskih vodovoda, kako bi mogla da se utvrdi hemijska i bakteriološka ispravnost vode za piće, a voda iz gradskog „Vodovda“ je hemisjki i bakteriološki ispravna i nema nikakvih bojazni da li građani smeju da je koriste – kategorično tvrdi gradonačelnik Kraljeva, koji se nada da će po završetku elementarne nepogode komisije izaći na teren, konstatovati štete na infrastrukturi, u domaćinstvima i u privrednim objektima, nakon čega će grad za to pokušati da dobije sredstva države.

- Republika će još jednom pomoći gradu Kraljevu, kako bismo sanirali posledice ove elementarne nepogode – uveren je Terzić.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments