Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

24. jun 2020.

Posle višečasovne potrage, danas oko 12 časova, pronađeno je beživotno telo Cmiljke Bogojević (74) iz naselja Živička u studeničkom selu Đakovo, a potraga za njenim mužem nastavlja se i danas

I jutros su pripadnici vojske i policije, ali i meštani, nastavili potragu za bračnim parom Bogojević iz sela Đakovo, koji se vode kao nestali, od juče ujutro, nakon što je nabujala reka Studenica delimično promenila svoj tok i prodrla u njihovu porodičnu kuću u naselju Živička. Posle višečasovne potrage, danas oko 12 časova, pronađeno je beživotno telo Cmiljke Bogojević (74), koju su identifikovali članovi porodice.

Telo nesrećne žene pronađeno je u vodi, između dva stabla, na oko kilometar od kuće u iz koje su Bogojevići poslednji put razgovarali sa porodicom juče ujutru oko 6 časova.

U kući je sa Cmiljkom bio i njen 81-ogodišnji suprug Rade. Iako su tokom jučerašnjem dana najpre samo meštani, a onda i spasioci – pripadnici vojske i policije (koja je angažovala i helikopter MUP-a) tragali za bračnim parom Bogojević, njih u kući nisu uspeli da pronađu ni spasioci koji su uspeli da uđu u ono što je, posle bujičnih voda, preostalo od kuće Bogojevića.

Potraga za Radetom Bogojevićem biće nastavljena.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments