Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. avgust 2020.

Pored 23.000 pojedinačnih doza lekova, krema i sprejeva, u kombiju kurirske službe pronađena je i veća količina garderobe, obuće i tehničke robe bez prateće dokumentacije

Prilikom kontrole kombija kurirske službe carinici su na putu Raška - Kraljevo, kod Bogutovca, pronašli 23.000 pojedinačnih doza lekova, krema i sprejeva, kao i veću količinu robe bez prateće dokumentacije, saopštila je danas Uprava carina.

Od robe koja je pronađena 10. avgusta bilo je garderobe, obuće i tehničke robe, a kako nije bilo uslova za detaljnu kontrolu vozilo kurirske službe šabačkih registarskih tablica dopraćeno je do carinskog terminala u Kraljevu.

Utvrđeno je da je među krijumčarenim lekovima 200 pakovanja po 50 tableta antipsihotika "Prazine", kao i 180 pakovanja po 30 tableta antidepresiva "Amizol".

Pronađeni su i lekovi Sintrom, Tylol Hot, Edemid, antireumatska krema Counterpain, antibiotski sprej Vioplex-T, kao i oko 5.000 tračica za merenje šećera u krve Contour Plus.

U saopštenju se navodi da su pojedini lekovi imali akcizne markice Albanije i takozvanog Kosova.

"Pored lekova, čiji je promet poštom zabranjen, u pošiljkama je otkriveno i oko 300 trenerki, helanki i patika sa oznakama poznatih robnih marki, kao i pet dizel motora, agregat za struju, prskalica i muzilica", saopštila je Uprava Carina.

Kako je utvrđeno, nekoliko pošiljalaca iz Novog Pazara ove pošiljke uputilo je na adrese različitih primalaca.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments