POMOZIMO UNI BIHORAC

7. novembar 2016.

Humanitarna žurka za pomoć trogodišnjoj Kraljevčanki, koja se od rođenja bori sa teškim zdravstvenim problemima

U sredu 9. novembra, u klubu «Pasaž», ljudi dobre volje organizuju humanitarnu žurku za pomoć trogodišnjoj Uni Bihorac iz Kraljeva. Pridružite se u misiji za njen oporavak. Cena karte je na dobrovoljnoj bazi, a cene pića promotivne.

Uni Bihorac su od rođenja dijagnostifikovani redak oblik artrogripoze i srčana mana.

Mala Una rođena je u junu 2013. godine i već na početku života se suočila sa problemima, koje joj je sudbina namenila. U prvih mesec dana dobila je sepsu i borila se za život, a već po izlasku iz bolnice morala je započne sa konstantnim terapijama u rehabilitacionim centrima. Nažalost, tu se zdravstveni problemi ove devojčice ne završavaju. Uni je nakon nekog vremena otkriveno i teško oštećenje sluha.

Uprkos svim problemima, ona je vesela devojčica, koja voli da se druži. Izuzetno je hrabra i uporna, a pre svega čvrsta u nameri da se izbori za svoje zdravlje.

Da bi Una ozdravila neophodna su joj banjska lečenja, logopedski tretmani, kao i rehabilitacija u rehabilitacionom centru “Renona”. Porodica nema finansijske mogućnosti da plati lečenja koja su maloj Uni nepohodna i apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu njihovom detetu.

Da pomognete Uni upišite 174 i pošaljite SMS na 3030. Uni, takođe možete pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun ili odlaskom na humanitarnu žurku u kraljevački «Pasaž » 9. novembra».