ZA DOČEK NOVE NA TRGU – „PILOTI“

19. decembar 2016.

Koncertu Kikija Lesendrića i „Pilota“ 31. decembra na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu prethodiće nastup di džejeva i predgrupa, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 2,5 miliona dinara

Posle nekoliko godina, u Kraljevu će, pod pokriviteljstvom grada 31. decembra ponovo biti organizovan doček na otvorenom, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 2,5 miliona dinara. Na Trgu srpskih ratnika najpre će  od 21.00 do 22.00 nastupiti di džejevi, od 22.00 do 23.00 vreme je predviđeno za nastup predgrupa, a od 23.00 do jedan sat posle ponoći, za one koji su raspoloženi za ovu vrstu dočeka, sviraće Kiki Lesendrić i „Piloti“.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić potvrdio je da je ova informacija tačna i pojasnio da neće sa novac biti izdvojen za nastup „Pilota“, već da će tih nešto više od 20.000 evra biti izdvojeno za organizovanje čitave te večeri, za veliku binu, modernu rasvetu…

Na opasku da na društvenim mrežama već ima komentara da i Kraljevo treba da se odrekne organizovanja ovakve vrste dočeka i da novac koji bi za to bio izdvojen bude preusmeren u fondove za lečenje bolesne dece, Terzić kaže da je narodu teško udovoljiti, jer je prethodnih godina bilo primedbi što dočeka Nove godine u gradu na Ibru nema.

Od zemljotresa 2010. godine doček je organizovan na kraju te teške godine, kada su koncert Kraljevu poklonili članovi grupe „Atomsko sklonište“, a godinu dana kasnije, za doček 2012. na Trgu sprskih ratnika priređen je koncert „Divljih jagoda“. Narednih godina, uz pominjanje štednje, organizovanog dočeka na Trgu srpskih ratnika nije bilo, ali je bilo koncerata upriličenih povodom dočeka Srpske nove godine 13. januara.

Kakvo je vaše mišljenje o ovome?

3 komentara za naslov “ZA DOČEK NOVE NA TRGU – „PILOTI“

 1. . Previse novca se izdvaja za to. Ne kazem da ne treba nista da bude na trgu, ali sto je mnogo, mnogo je. 

 2. . Jadni su mi ovi dušebrižnici, kojima smetasve što se pozitivno dešava u ovom gradu i koji su se sada setili bolesne dece.
  Da nema nikakvog proglama za doček, ni to im ne bi odgovaralo. A da su i malo
  realni, videli bi da država čini sve da pomogne toj deci, da će po prvi od
  2017. god sva deca i odrasli oboleli od retkih bolesti dobijati lekove o trošku
  države, i da će se ovaj problem trajno rešiti…

 3. . Da je sreće da se ima i za Pilote (ili bilo koje druge muzičare i pevače) i za decu! Ali nema se. Zato se mišljenje nameće samo po sebi. Prištedite te pare, dajte deci i siromašnima.

Comments are closed.