“COCA COLA” PODRŠKA MLADIMA

22. maj 2017.

Prijavite se za trodnevne interaktivne radionice čiji će polaznici  imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja, koja mogu da im pomognu u potrazi za poslom

Grad Kraljevo učestvuje u nacionalnom projektu „Coca-Cola podrška mladima“, koji mladima u Srbiji od 18 do 30 godina omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do posla.

Ovaj program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i NALED-om.

Program se sprovodi u 10 gradova u Srbiji kroz trodnevne interaktivne radionice, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.

Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 5. do 7. juna 2017. godine u prostorijama Gradske uprave Kraljevo, dok su druge dve radionice planirane za nedelju od 19. i 26. juna (naknadno ćemo objaviti tačan termin). Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže na linku: http://coca-colapodrskamladima.com/.

Uz trodnevne radionice, deo programa biće organizovan i kroz digitalnu platformu, on-line predavanja, radionice i literaturu neophodnu za dodatnu edukaciju, a svi polaznici će po završetku edukacije dobiti sertifikat „Coca-Cola HBC Srbija“.