DVERI: MI SMO, PRE SVEGA, ZA ISTINU

23. jun 2017.

U saopštenju kraljevačkih Dveri ističe se da nema simetrije u krivici rukovodstva Srbije i terorista Tačija, Haradinaja i sličnih, niti simetrije ima u žrtvama palih za odbranu države i onih koji su poginuli ubijajući srpske policajce i vojnike

Objava Lokalnog fronta je školski primer gebelsovske propagande koja se pre svega zasniva na zameni teza. Srpski pokret Dveri i Starosedeoci grada Kraljeva i okoline nisu protiv istinskog dijaloga, ali su protiv lažnog dijaloga koji podrazumeva da sagovornici usvoje polazne teze jedne strane kao nepogrešive dogme. Za političku pseudielitu koja svoj koncept zasniva na tuđim idejama usvojenim uz obilnu materijalnu motivaciju postoje samo žrtve apstraktnog rata ali ne postoje uzroci. Krivci su po njima unapred određeni prema metodu lažne simetrije, Beograd i Priština. Pritom se zaobilazi istina da je Beograd vodio, u skladu sa međunarodnim pravom, potpuno legalnu odbrambenu akciju protiv separatista i terorista, dok je ono što nazivaju Priština bila teroristička organizacija OVK.

Ne čudi što u cenzurisanoj istorijskoj svesti Lokalnog fronta nema mesta za glavnog krivca, inspiratora i sponzora razbijanja bivše Jugoslavije i agresiju na državu Srbiju – NATO pakt. Iz svega toga proizilazi da je Lokalni front zaboravio na ustavnu obavezu svakog građanina da se svim sredstvima brani teritorijalna celovitost države. Što se nas tiče, nema simetrije u krivici državnog rukovodstva Srbije i terorista Tačija, Haradinaja i njima sličnih, niti može biti simetrije u žrtvama onih koji su pali za odbranu države i onih koji su poginuli ubijajući srpske policajce i vojnike, kao što su teroristi Jašari.

Lokalni front je pokazao da nije nikakva novost na političkoj sceni Kraljeva već puka kopija i filijala dobro plaćenih agenata stranih interesa iz “beogradskog kruga dvojke”.

Mi smo za dijalog uvek, ali pre svega i iznad svega za istinu.

1 komentar za naslov “DVERI: MI SMO, PRE SVEGA, ZA ISTINU

  1. . Kraljevacke Dveri…..pa Vas su u gradsku skupstinu ubacili Otpisani,a Vi ste prevarili coveka za odbornicki mandat,kako Vas nije sramota.I Vi govorite o pravdi,postenju i ostalim ljudskim vrlinama.

Comments are closed.