Na repertoaru Kraljevačkog pozorišta

Na repertoaru Kraljevačkog pozorrišta sutra (sreda, 13.novembra u 20 časova) je predstava „Smrt čoveka na Balkanu“, Narodnog pozorišta iz Kikinde.

Komad, koji je napisao Miroslav Momčilović, premijerno je izveden u Brazilu,  a srpska premijera desila se u kikindskom pozorištu. Crnohumorna priča o našem mentalitetu i ljudskoj prirodi uvlači gledaoce u smešne, gorke, tragikomične scene bliske našoj svakodnevici. Publika je ovoj predstavi na Danima komedije u Jagodini, dala  prosečnu ocenu 4,78, što je najbolja prepotuka i pozivnica za odlazak u pozorište

Ulaznica za ovu predstavu košta 300 dinara.

Predstava provokativnog naslova, TVOJE TAJNO ORUŽJE U BORBI PROTIV NEUKROTIVOG CELULITA,  na repertoaru je u  petak  15. novembra  u 20 časova.

Po tekstu španskog pisca, inače karijernog diplomate, Injigo Ramireza de Ara, reditelj Aleksandra Kovačević, napravila je predstavu koju nikako ne možemo nazvati običnom. Zato zapijtajte se : Da li i Vama celulit uništava život? Da li Vas je sramota da svoj celulit prikažete u javnosti? Izbegavate plaže, jer ste zgroženi izgledom svog gluteus maximusa? Ova predstava nudi trajno rešenje. Radikalnim sredstvima tretiramo problem i uvodimo Vas u Novi Svet u kojem ćete biti aktivni gospodari sopstvenog života, poručuju iz Kraljevačkog pozorišta.

U predstavi igraju; Milorad Damjanović (kao gost, prvak Beogradskog dramskog pozorišta) Dragana Đurđević, Stefan Mililić i Stefan Ostojić.

Tretman, odnosno ulaznica, ovog meseca je u pola cene i košta 150 dinara.