AERO-ROK FESTIVAL STARTUJE 22. JULA

18. jul 2016,

Rok spektakl na zemlji i na nebu privukao veliku pažnju publike iz gradova u okruženju, nabavite karte na vreme

Svega četiri dana ostalo je do početka najvećeg ovogodišnjeg rok spektakla u Kraljevu. Od 22. do 24. jula na sportskom aerodromu „Brege“ održava se prvi Aero Rock Festival,

Prvog dana festivala, u petak 22. jula, gostovaće „Vila Filozofina“, „Artan Lili“, „Osvajači“ i „S.A.R.S“. Drugog festivalskog dana, u subotu 23. jula, gostovaće „irieFM“, „Kolja i grobovlasnici“, „Atomsko Sklonište“, „YU Grupa“ i „Riblja čorba“. U nedelju, 24. jula, biće priređen veliki aero-miting, na kojem će učestvovati avio klubovi iz Srbije i regiona.

Za one koji žele da ostanu dva ili tri dana na festivalu, organizatori su obezbedili prostor za kampovanje, koji je udaljen svega 300 metara.

Cena dnevne karte je 700 dinara, a komplet 1.200 dinara, a zainteresovani mogu da ih nabave u „Laguna“ knjižarama, na OMV pumpama ili online na sajtu www.eventim.rs Karte se, takođe, mogu kupiti na dan festivala na biletarnici festivala. Trećeg dana je ulaz slobodan.

Za sve ostale informacije posetite veb stranicu Aero Rock Festival-a www.arf.rs ili fejsbuk stranicu Aero Rock Festivala.