TERZIĆ: “ZAPOSLIĆEMO NAŠE LJUDE”

18. oktobar 2016.

Gradnja ritejl centra, na prostoru između OMV pumpe i nove hale sportova biće prva značajnija investicija koja dolazi u grad Kraljevo od izbora nove izvršne vlasti, rekao je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić

Prvi čovek grada na Ibru ovo je izjavio prilikom puštanja u rad raskrsnice kod nove sportske hale.

Ovu nvesticiju gradu Kraljevu su donirali češki investitori – kompanija RC Reinvest, koja ima nameru, kako najavljuje njeno rukovodstvo, da na parceli u neposrednoj blizini hale izgradi i ritejl centar.

Izgradnja ove saobraćajnice nije samo izgradnja i poboljšanje saobraćajne infrastrukture u Kraljevu, već i početak jedne nove investicije – gradnje ritejl centra, koji će se nalaziti na prostoru između OMV pumpe i nove hale sportova -,najavio je Terzić.

Kraljevčani će, dodao je, imati prilike da kupuju u maloprodajnim objektima uz atraktivnu ponudu domaćih i stranih brendova.

Građani će moći da kupe one proizvode zbog kojih su odlazili u Kragujevac ili Beograd. Zaposlićemo naše radnike, ljude iz Kraljeva. Mislim da je interes investitora očigledan, grada takođe. Interes ljudi koji dolaze u halu sportova postoji, a postojaće i interes svih građana Kraljeva koji će biti kupci u novom ritejl centru – poručio je gradonačelnik.

Gradnja ovog maloprodajnog objekta će, kako je najavljeno, početi na proleće, s prvim danima građevinske sezone.

Prema rečima Mihala Agustina, direktora češke kompanije RC Reinvest, koja radi i u Češkoj, Rumuniji i Bugarskoj, ova investicija u Kraljevu je njihov pilot-projekat u Srbiji.

Želeli bismo da počnemo da gradimo u martu i završimo i otvorimo ritejl centar do kraja 2017. godine. Planiramo da poslujemo u Kraljevu na duže staze, odlučili smo da investiramo u izgradnju ritejl centra koji će imati koristi i za nas i za lokalno stanovništvo. Omogućiće da se koristi već postojeća sportska hala, ali i dodatni sadržaji. Želim naročito da istaknem naše izvrsno iskustvo ovde u Kraljevu, ovo je perfektan pilot-projekat, izvrsna saradnja, veoma dobar posao. Želimo da investiramo dodatna sredstva ovde. Takođe, voleli bismo da sponzorišemo lokalne sportske klubove u Kraljevu – košarkaške, odbojkaške, rukometne– izjavio je Agustin, pohvalivši saradnju sa najvišim predstavnicima lokalne vlasti.

tekst: www.kraljevo.org

foto 1: iz arhive

foto 2: Zoran Ljubojević

 

7 thoughts on “TERZIĆ: “ZAPOSLIĆEMO NAŠE LJUDE”

  1. . Decko se jos nije iskvario.Ne napadajte ga,on se pita koliko ja.U mojoj kuci pita se moja zena a u Kraljevu Terzicev sef Seljo

  2. . Koja kupovina gradonacelnice,znas li da tvoji sugradjani,profesore na Visoj skoli,kupuju kajmak u posudicama od kiselog mleka i jogurta.Ja bih Vas zamolio kao stric da se ne salite i ljutite narod

  3. . Ja bih da radim,imam diplomu fakulteta,ali ne i clansku kartu SNS,da li sam ja nas ili njihov?

  4. . Ili ce nekoga iz njegove stranke ili ce kosovare ? mi Kraljevcani cemo da ga ispusimo opet ?

  5. . Ili ce nekoga iz njegove stranke ili ce kosovare ? mi Kraljevcani cemo da ga ispusimo opet ?

  6. . Nista se ne brinite zaposlice on svoje ljude iz stranke nema tu nikakve dileme 😛

Comments are closed.