Srbija, Kraljevo – korona presek 7. jun

U Srbiji blagi porast broja zaraženih u odnosu na juče, u Kraljevu tokom vikenda među 210 uzoraka samo tri su bila pozitivna na kovid 19

Od poslednjeg preseka, prema izveštaju Ministarstva zdravlja u našoj zemlji zvanično su registrovane još 162 osobe pozitivne na koronavirus među 6.924 testirane.

Od posledica infekcije prema najnovijem izveštaju u Srbiji je preminulo još 7 kovid pacijenata. Od početka epidemije u Srbiji, od posledica infekcije koronavirusom preminule su 6.924 osobe, od ukupno 713.840 zaraženih. Prema zvaničnim podacima, procenat smrtnosti je 0,97%.

Na respiratoru je 28 kovid pacijenata od ukupno 518 hospitalizovanih.

Tokom poslednja 24 časa u zdravstvenim ustanovama na teritoriji Kraljeva testirano je ukupno 210 uzorka brisa na koronavirus. Prisustvo virusa je potvrđeno kod TRI osobe koje su testirane u subotu, a u nedelju nije bilo pozitivnih na kovid –  saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Kraljevu

Od početka epidemije u Kraljevu ukupan broj registrovanih slučajeva je  – 19.179.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije Grada u Opštoj „Studenica“ nije bilo preminulih od kovida. Ukupan broj preminulih u Kraljevu od početka epidemije je 365.

Najnovije podatke o imunizaciji na području Kraljeva možete pročitati u tekstu Kraljevo, podaci o vakcinaciji

(R.V)

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *