Srbija, Kraljevo – korona presek za 11. jun

U Srbiji je u poslednja 24 časa preminulo šestoro kovid pacijenata, testiranih je više nego juče, a zaraženih manje. U Kraljevu nekoliko dana zaredom isti broj zaraženih na dnevnom nivou

Od poslednjeg preseka, prema izveštaju Ministarstva zdravlja u našoj zemlji zvanično je registrovano još 172 osoba pozitivnih na koronavirus među 9.895 testiranih.

Od posledica infekcije prema najnovijem izveštaju u Srbiji je preminulo još 6 osoba obolelih od kovida. Od početka epidemije u Srbiji, od posledica infekcije koronavirusom preminulo je 6.951 osoba, od ukupno 714.634 zaraženih. Prema zvaničnim podacima, procenat smrtnosti je 0,97%. Na respiratoru je 19 pacijenata obolelih od kovida.

Podaci za Kraljevo

Tokom poslednja 24 časa u zdravstvenim ustanovama na teritoriji Kraljeva testirano je ukupno 166 uzorka brisa na koronavirus. Prisustvo virusa je potvrđeno kod TRI osobe –  saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Kraljevu.

Od početka epidemije u Kraljevu ukupan broj registrovanih slučajeva je  – 19.189.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije Grada u Opštoj „Studenica“ nije bilo preminulih od kovida. Ukupan broj preminulih u Kraljevu od početka epidemije je 365.

O toku vakcinacije na našem području možete čitati u tekstu U Kraljevu juče date 253 doze vakcine protiv kovida .

(R.V)

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *