Srbija, Kraljevo – korona presek za 12. jun

U Srbiji je u poslednja 24 časa preminulo sedmoro ljudi obolelih od kovida. U Kraljevu je stabilnija situacija

Od poslednjeg preseka, prema izveštaju Ministarstva zdravlja u našoj zemlji zvanično je registrovano još 119 osoba pozitivnih na koronavirus među 7.867 testiranih.

Od posledica infekcije prema najnovijem izveštaju u Srbiji je preminulo još 7 osoba obolelih od kovida. Od početka epidemije u Srbiji, od posledica infekcije koronavirusom preminulo je 6.958 osoba, od ukupno 714.753 zaraženih. Prema zvaničnim podacima, procenat smrtnosti je 0,97%. Na respiratoru su 22 pacijenta obolela od kovida.

Podaci za Kraljevo

Tokom poslednja 24 časa u zdravstvenim ustanovama na teritoriji Kraljeva testirano je ukupno 192 uzorka brisa na koronavirus. Prisustvo virusa je potvrđeno kod DVE osobe –  saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Kraljevu.

Od početka epidemije u Kraljevu ukupan broj registrovanih slučajeva je  – 19.191.

Od poslednjeg izveštaja, sa teritorije Grada u Opštoj „Studenica“ nije bilo preminulih od kovida. Ukupan broj preminulih u Kraljevu od početka epidemije je 365.

O toku vakcinacije na našem području možete čitati u tekstu  Vakcinacija u Hali sportova i tokom vikenda .

(R.V)

1 komentar za naslov “Srbija, Kraljevo – korona presek za 12. jun

  1. Onog momenta kad svi političari i tajkuni kao i Vip ličnosti završe sa letovanjem ponovo nam dolazi korona verovatno neki novi soj još gori živi bili pa videli jer ne bi se pravile nove kovid bolnice i fabrike vakcine da oni misle da će to da prestane jer oni znaju šta virus radi kako se kreće i funkcioniše

Comments are closed.