Sutra počinje masovna revakcinacija u Kraljevu

Za revakcinaciju su obezbeđene dovoljne količine vakcina, a nedolazak u određeno vreme biće opravdan samo u izuzetnim slučajevima, poručuju iz kraljevačkog Doma zdravlja

Revakcinacija građana drugom dozom vakcine počinje u utorak, 9. februara. u novoj Hali sportova u Ribnici.

Građani koji treba da prime drugu dozu biće obavešteni preko eUprave. Oni bi trebalo da  dobiju telefonski poziv ili poruku, a u slučaju da ne mogu na taj način da budu kontaktirani (bilo da takav podatak nisu imali ili nisu uneli pri prijavljivanju), na vakcinisanje treba da dođu na datum koji im je za revakcinaciju određen od strane Doma zdravlja na dan vakcinacije.

Budući da su obezbeđene dovoljne količine vakcina za revakcinaciju, molimo građane da se pridržavaju tačno određenih datuma i termina. Nedolazak u određeno vreme na revakcinaciju biće opravdan samo u slučajevima bolesti, smrtnog slučaja u porodici i slično. U slučaju nemogućnosti dolaska u zakazanom terminu ili u slučaju kontraindikacija koje će postaviti lekar na samom punktu, građani će naknadno biti obavešteni o načinu prijave za revakcinu – poruka je v.d. direktorke Doma zdravlja u Kraljevu dr Mirjaner Krčevinac.

7 komentara za naslov “Sutra počinje masovna revakcinacija u Kraljevu

  1. Trebalo bi da se revakcinišem 18. februara u hali sportova. Pri vakcinaciji dobila sam cedulju sa datumom i ništa više. U petak pratim supruga na lečenje u Beograd i ne znam da li ću 18. biti u Kraljevu. Da li znate šta mi je činiti? Da li mogu da se revakcinišem u Beogradu, ili možda postoji mogućnost odlaganja- Ukoliko postoji mogućnost odlaganja , da li znate koliko dana je bezbedno zakasniti sa revakcinacijom? Inače primila sam kinesku vakcinu i imam 72 godine. Bila bih vam zahvalna ako biste mi pomogli oko ovih pitanja jer sam već premorena oko pribavljanja informacija i papira u vezi sa bolešću supruga

      1. Vaša informacija je stigla do mene blagovremeno i bila mi je od koristi. Nisam, međutim, bila u prilici da se ranije zahvalim, pa to činim tek sada: Veliko HVALA!

  2. Da li se revakcinacija vrsi i 15.02.,obzirom da je neradan dan?Hvala

Comments are closed.