Dobitnica stana iz Mataruške Banje: “Nadala sam se, nešto me je vuklo”

U studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa oko 9.335.000 koverata, glumac Marko Vasiljević izvukao je večeras koverat Mirjane Vujović koja kaže da je iznenađena i – presrećna!

Dom porodice Vujović u Mataruškoj Banji večeras je najveseliji, a ni sama dobitnica Mirjana Vujović, kao ni članovi njene porodice, još ne mogu da poveruju kakva ih je sreća zadesila. Glumac Marko Vasiljević izvukao je večeras baš Mirjaninu kovertu u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2020” u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa pristiglim kovertima i tako je srećna Banjčanka postala dobitnica dvosobnog stana u naselju „Zemunske kapije“.

Porodica Mirjane Vujović, dobitnice stana u naselju “Zemunske kapije”

Mirjana, koja živi sa suprugom Dušanom i sinom Milošem još ne može da poveruje da je dobila najvredniju nagradu. U dom Vujovića, da čestitaju stigli su i unuci Uroš i Veljko, sinovi Mirjanine i Dušanove kćerke Marije. Sreća Vujovića još je veća zbog činjenice da je ovo prva nagradna igra koju je Mirjana ikada igrala!

Ovog puta sam bila uporna, poslala sam 50-ak koverata. Mnogo sam se iznenadila. Prosto nisam mogla da pokažem radost koliko sam bila u šoku. Jesam se nadala, nešto me je vuklo. Svi smo skupljali račune: sin, muž, ćerka, unuci, a ja sam slala koverte – presrećna je Mirjana.

Kako navodi, ona sigurno neće živeti u stanu u Beogradu, jer je, kako kaže, već u godinama, ali će, nakon što saberu utiske, porodica odlučiti ko će i kako koristiti stan u naselju „Zemunske kapije“.

Redakcija portala Krug čestita srećnoj dobitnici! Poželečemo joj da njena porodica ovaj stan dugo i srećno koristi.

M. M. D.