Mirjana Vujović iz Mataruške Banje večeras je imala – najviše sreće!

U nagradoj igri „Uzmi račun i pobedi“ ona je osvojila stan u naselju „Zemunske kapije“

Glumac Marko Vasiljević izvukao je večeras srećne dobitnike nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020” u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa pristiglim kovertima.

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila Vujović Mirjana iz Mataruške Banje. Pet automobila “fijat 500L” dobili su Anica Ivanović iz Beograda, Nastasić Branisalva iz Resnika, Danijela Malešević iz Valjeva, Mirjana Ojdanić iz Beograda i Radomir Malešević iz Velike Plane.

Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Igra se formalno priređuje u dva kruga – u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020.

U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila “fijat 500L” i po jedan stan u Beogradu, i to u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Najnovije informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

Izvor: www.uzmiracun.rs