Određen datum komemoracije i sahrane Zorana Jovanovića

Voleo je da kaže da je RTV Melos „narodna televizija“ – posvećena prepoznavanju i rešavanju problema običnog čoveka

Juče je u šezdesetoj godini u Beogradu preminuo Zoran Jovanović, osnivač, direktor i glavni odgovorni urednik Radio Televizije Melos iz Kraljeva, Televizije Golija iz Ivanjice i Televizija Vikom iz Banjaluke šef odborničke grupe Zdrava Srbija u kraljevačkoj skupštini. Televizija Melos koja je bila njegov zaštitni znak počela je kao diskografska kuća 1984. godine. Radio Melos svoj program počeo je da emituje 10 godina kasnije, a 1997. godine i Televizija Melos. Svoj rad Televizija Melos širila je na studija u Beogradu, Novom Sadu, na Zlatiboru, u Ivanjici, Zaječaru i Banjaluci.

Zoran Jovanović bio je diplomirani ekonomista, a u svetu medija – posvećeni profesionalac. Zahvaljujući medijskoj kući na čijem je čelu bio, svakodnevno su informisani građani Srbije kroz četiri informativna dnevnika. Zorana Jovanovića koji je umro na dan svoje krsne porodične slave, dva dana pre svog šezdesetog rođendana, krasile su, između ostalog upornost , istrajnost i borbenost zbog koje je poslednjih godina odlučio da zagazi i u političke vode. Voleo je da kaže da je ETV Melos „narodna televizija“ – posvećena prepoznavanju i rešavanju problema običnog čoveka.

Jovanović je iza sebe ostavio suprugu, dva sina. Počast će, ispred Poslovnog centra Melos, gde će biti dopremljeno njegovo telo, svom direktoru odati zaposleni u Radio Televiziji Melos, kolege i prijatelji.

Komemorativna sednica posvećena Zoranu Jovanoviću koji je imao još mnogo životnih planova ali, nažalost, nije stigao da ih realizuje, biće održana u sredu 24. novembra u 10.00 u svečanoj sali zgrade kraljevačke Gradske uprave, a sahrana – istog dana u 13 časova na Novom gradskom groblju u Kraljevu.

M. M. D.

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *