Preminula dr Milka Veličković, specijalista radiologije

Nakon specijalizacije, od 1992, sve do prevremenog penzionisanja 2018. godine, radila je u Službi za radiologiju bolnice „Studenica“, čiji je jedno vreme bila i načelnik, a takođe je, uz redovan rad,  jedno vreme bila i pomoćnih direktora ZC

U suboru, 15. januara, u Kraljevu je preminula dr Milka Veličković, radiolog. Dr Milka Veličković u Kraljevu je i  rodjena 15. aprila 1959. godine. U rodnom gradu završila je osnovnu školu i Gimnaziju. Medicinski fakultet u Beogradu upisala je 1978. godine i u roku ga završila. U tadašnjem Zdravstvenom centru „Studenica” se zaposlila 1982. godine. Specijalizaciju iz radiologije završila je 1992. godine, od kada je kao radiolog angažovana u Službi za radiologiju. U istoj službi je kasnije imenovana za načelnika, a potom je, uz redovan rad,  obavljala i funkciju pomoćnika direktora Zdravstvenog centra “Studenica”. U prevremenu penziju je otišla 2018. godine. Iza sebe je ostavila sina Miloša.

Dr Milka Veličković će biti sahranjena na starom groblju u Kraljevu sutra (utorak, 18. januar) u 12 časova.

3 komentara za naslov “Preminula dr Milka Veličković, specijalista radiologije

  1. Sjajan lekar i veliki čovek. iskreno je žalimLaka joj Zemlja Milošu saučešće

  2. Veliki lekar, veliki čovek.Počivaj u miru draga Milka!

  3. Draga Milka, svi smo se nadali tvome ozdravljenju, znajući koliko si bila veliki čovek i jaka ličnost. Ali, i Bog bere najlepše cvetove. Putuj u rajsko naselje, tamo gde pravedni i dobri počivaju. Neka te anđeli Božiji čuvaju, zajedno sa mojim Dragišom, tvojim drugom iz đačke klupe….

Comments are closed.