Promocija bešumnih taksi vozila (VIDEO)

Grupacija Premier predstavila je na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu svoja električna taksi vozila najnovije generacije koja čuvaju okolinu

Poslednji noviteti automobilske industrije, električni autombili, sve više su zastupljeni u svetskim metropolama, a ima ih i na ulicama Kraljeva. Na centralnom gradskom trgu u Kraljevu „Premier taxi“ izložio je nekoliko najsavremenijih vozila na elektropogon iz svoje auto-flote. Reč je o najnovijimm tipovima električnih automobila koji će moći će da se prepoznaju po belo-plavoj boji, a ne po prepoznatljivoj belo-zelenoj kombinaciji, koja je uobičajena kada su u pitanju “Premier” taksi vozila.

Cilj današnje promocije je da predstavimo naša nova električna vozila, jer je Kraljevo postalo drugi grad u Srbiji koji je sa nama dobio taksi vozila na potpuno električni pogon. Naš cilj su zaštita životne sredine i bolji uslovi za korisnike naših usluga. Grad Kraljevo je propisao jedinstvenu cenu taksi usluga i mi vozimo po istim cenama kao i ostala udruženja – kaže Darko Topalović, direktor Premier taxija Kraljevo.

Darko Topalović, direktor – Premier taxi Kraljevo

Premier taksi u Kraljevu trenutno u Kraljevu ima 16 vozila.

Kraljevčani su prepoznali kvalitet naših vozila i u sve većem broju koriste naše usluge. Naš cilj i jeste da prevezemo putnike na što bezbedniji način i da, obezbedivši što kvalitetniju uslugu, svoje poslovanje podignemo na još viši nivo – pojašnjava Topalović.

Građani su na Trgu srpskih ratnika juče mogli da se upoznaju sa ovim tipovima vozila, njihovim funkcionisanjem i karakteristkama, fotografisali se, a bilo je i sitnih poklona.

Osim pozivanja taksi vozila na brojeve 036 373733 i 066 373733 i 0800 373733 ili slanjem SMS poruke i upotrebom VIBERA, zainteresovani do vozila mogu da dođu i korišćenjem android aplikacije “PREMIER” taxi koja se može jednostavno instalirati upotrebom PLAY prodavnice.

Aplikacija daje mogućnost korisniku da sve vreme ima uvid gde se traženo vozilo trenutno nalazi, a na taj način biće u mogućnosti da znaju i kada je vozilo stiglo na željenu adresu.

*PR tekst

One thought on “Promocija bešumnih taksi vozila (VIDEO)

  1. Niste mogli bolji dan da izaberete. Dan godišnjice bombardovanja, vi na TRGU SRPSKIH RATNIKA, promovišete taksi! I zašto ste bolji od bilo kog lokalnog udruženja, pa možete na trg? I da, reče Darko “naših sugrađana”. Zar on nije iz Čačka? Kojih njegovih sugrađana?

Comments are closed.