Sajamska akcija iako je otkazan KG Car Show

Marić centar odlučio je da, bez obzira što Sajam automobila u Kragujevcu zbog epidemiološke situacije neće biti održan, potencijalnim kupcima izadje u susret i u svom salonu promoviše sajamsku akciju za kupovinu novih Hyundai modela

Ovogodišnji sajam automobila u Kragujevcu pod nazivom KG Car Show neće biti održan zbog trenutne epidiomološke situacije.

Marić centar, kao standardni učesnik ovog sajma, odlučio je da svim potencijlanim kupcima izadje u susret i da u svom salonu, u Kraljevu, promoviše sajamsku akciju za kupovinu novih Hyundai modela.

Sajamske pogodnosti će se ove godine kombinovati  sa zimskom Hyundai akcijom.

Na pitanje na šta se ona odnosi, Slavko Marić menadžer prodaje Hyundai Marić Centra pojašnjava:

Kako ne bismo uskratili sve zainteresovane kupce, odlučili smo da našu ponudu prilagodimo svima njima u vidu sajamske akcije. Ona se odnosi na kombinaciju popusta i poklona zimskih guma u zavisnosti od modela. Iz ponude bih izdvojio model i30, koji je jedan od najprepoznatljiviji i najprodavanijih Hyundai modela godinama unazad, njegova sajamska ponuda se ogleda u popustu od 300 evra na cene iz cenovnika i kupac dobija na poklon četiri zimska pneumatika.

Svi koji posete salon mogu da pogledaju i najnoviji model i10, zatim – najprodavaniji automobil u Srbiji u SUV segmentu četiri godine zaradom Hyundai Tucson kao i ostale modele iz game.

U našem prodajnom centru potencijalni kupci mogu testirati automobile i uveriti se u kvalitet Hyundai vozila za koje dajemo 5+2 godine garancije bez ograničenja na kilometražu – poručuje Marić.

Hyundai zimska akcija

Hyundai zimska akcija se odnosi na akcijsku cenu zimskih pneumatika, felni, TPMS ventila i zimske dodatne opreme.

Svi vlasnici Hyundai automobila mogu se javiti i zakazati termin za besplatni kontrolni pregled pred zimske uslove vožnje do kraja decembra.

Pored gore opisane sajamske ponude obezbeđeni su i posebni uslovi finansiranja.

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate od 6 do 84 meseci i kamatnom stopom od 3,99% za kredite sa valutnom klauzulom i dinarske kredite bez učešća sa kamatnom stopom od 5,99%.

Takođe, u saradnji sa lizing kućama obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 84 meseci i kamatnom stopom 2,99%.

Sajamska ponuda će važiti od ponedeljka 30.11.  samo u salonu Auto kuće “Marić centar” u Progorelici zaključno sa subotom 12. decembra 2020.

“Marić centar” Progorelica

Radno vreme “Marić centra” je radnim danima od 09:00 do 17:00 a subotom od 09:00 do 15:00 sati.

Auto salon i servisni centar se nalazi na Ibarskoj magistrali 10 km od Kraljeva prema Raški u mestu Progorelica.

Iz „Marić centra“ pozivaju sve zainteresovane da posete izložbeni salon Hyundai vozila i da testiraju neki od novih HYUNDAI modela.

Zakažite test vožnju na sajtu Marić centra!