Trud je, izgleda, uzaludan

Već smo ovde pisali i hvalili se kako je autobusko stajalište kod tzv. Vojnog naselja, najčistije u gradu i jedino neoplepljeno raznim nepotrebnim plakatima – u tekstu JEDINO NEUGROŽENO STAJALIŠTE. Juče sam snimio napuklo staklo koje može biti opasno po one koji tu čekaju autobus, ali….

Zaista, ako je to stajalište, o kome se brine brica Dragan Arsić, a ja mu medijski potpomažem, zaista bilo najlepše u gradu, osim što se neko naslonio ili naleteo na staklo koje je napuklo i koje može biti opasno po one koji čekaju autobus, kako je moguće da je sprejem po zaleđini stanice ispisano D S K V. DS sigurno nije Demokratska stranka, a ovo KV govori da je reč o Kraljevu. Ovo prvo, D S, se donosi na „Delije Sever“, huliganske navijače za Crvenu zvezdu.

No, svejedno, pisac ovog teksta smatra da bi sva ta četiri stakla sa “DS KV” trebalo zameniti i, naravno, ova dva naprsla. A frizer Dragan Arsić će se o njima I dalje brinuti.

Da ne bih reklamirao huligane, ovde neću objaviti fotografiju sa njihovom žvrljotinom. Ali bi, bar se tako nadam, policija mogla malo da ispita ko žvrlja po staklima I, na kraju, ko ta stakla čini naprslim

D. B..