Filmska potera kod Vrnjačke Banje

Patrola policije je sinoć u Vrnjačkoj Banji pokušala da zaustavi „audi“ u kome su se nalazili osumnjičeni, ali su se oni, kako se sumnja, oglušili o naređenje da se zaustave i dok su bežali, nekoliko kilometara dalje u Novom Selu, sleteli su sa puta

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su pripadnici MUP-a u Vrnjačkoj Banji, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili S. Đ. (1989) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pucao na policajce pokušavajući da im pobegne ukradenim „audijem“ koji je vozio S. B. (1986).

Patrola policije je sinoć u Vrnjačkoj Banji pokušala da zaustavi „audi“ u kome su se nalazili osumnjičeni, ali su se oni, kako se sumnja, oglušili o naređenje da se zaustave i dok su bežali, nekoliko kilometara dalje u Novom Selu, sleteli su sa puta.

S. Đ. se sumnjiči da je tada ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu policijskih službenika i službenog vozila, dok je S. B, kako se sumnja, ušao u obližnje dvorište, seo u otključani „pasat“ i ključevima koji su bili unutra startovao vozilo, pokušavajući da sa S. Đ. pobegne.

Policija ih je ubrzo sustigla i uhapsila, navodi se u saopštenju.

Pretresom stana i drugih prostorija S. B. pronađena je manja količina praškaste materije, dok su u stanu S. Đ. nađeni predmeti za koje se sumnja da potiču iz krivičnih dela.

Policija će ukradeni „pasat“ vratiti vlasniku, dok su „audi“ i pronađeni predmeti, uz potvrdu, oduzeti.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, S. Đ. zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a S. B. (1986) zbog sumnje na neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Obojica će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, navodi se u saopštenju policije.

1 komentar za naslov “Filmska potera kod Vrnjačke Banje

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *