Karticom iz ukradene torbice do novca iz bankomata

Kraljevčanin je osumnjičen da je juče, u Ulici Jovana Deroka iz otključanog kombija uzeo torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama i novcem muškarca iz Valjeva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, uhapsili su Đ. B. (27) iz Kraljeva neposredno nakon što je, kako se sumnja, od tridesetšestogodišnjeg muškarca iz Valjeva ukrao torbicu, a potom sa njegove platne kartice podigao novac.

Kraljevčanin je osumnjičen da je juče, u Ulici Jovana Deroka u Kraljevu, iz otključanog kombija uzeo torbicu sa ličnim dokumentima, platnim karticama, kao i novcem u iznosu od 860 evra i 80.000 dinara.

Potom je, kako se sumnja, u Vrnjačkoj Banji, koristeći ukradenu platnu karticu i pin kod koji je pronašao u torbici, sa bankomata podigao 40.000 dinara.

Ukradena dokumenta su pronađena i biće vraćena vlasniku.

Zbog postojanja sumnje da je izvršio krivična dela krađa i falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, navodi se u saopštenju kraljevačke policije.

1 komentar za naslov “Karticom iz ukradene torbice do novca iz bankomata

Comments are closed.