Kraljevo: Zbog incidenta u ugostiteljskom objektu uhapšene tri osobe

Oni su osumnjičeni da su, pod dejstvom, alkohola, od jednog gosta uzeli jaknu u kojoj je bio novčanik sa više 10.000 dinara, a potom ga više puta udarili po glavi i isterali iz lokala, a potom fizički nasrnuli na radnicu i vlasnika lokala

Kraljevačka policija saopštila je da su njeni pripadnici uhapsili I. M. (1980), S. J. (1972) i J. D. (1994) iz Kraljeva, koji su osumnjičeni da su sinoć u ugostiteljskom objektu u Kraljevu fizički napali tri osobe.

Oni se, navodi se u saopštenju policije, bez navođenja koji ugostiteljski objekat je u pitanju, sumnjiče da su, pod dejstvom, alkohola, od tridesetosmogodišnjeg gosta uzeli jaknu u kojoj je bio novčanik sa više 10.000 dinara, a potom ga više puta udarili po glavi i isterali iz lokala.

Takođe su, kako se sumnja, fizički nasrnuli na četrdesetsedmogodišnju radnicu i šezdesetdvogodišnjeg vlasnika lokala i pretili im da ne prijavljuju događaj policiji.

Vlasnik lokala zadobio je lake telesne povrede.

Policija je osumnjičene zatekla u lokalu i kod njih je pronađen novac koji je vraćen gostu.

Zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela iznuda u saizvršilaštvu i ugrožavanje sigurnosti, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, navodi se u saopštenju policije.

M. M. D.

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *