Mladić iz Kraljeva uhapšen zbog pretnji šefu

Postoji sumnja da je on, u alkoholisanom stanju, nakon kraće rasprave, telefonom upućivao pretnje svom šefu da će se obračunati sa njim, a prilikom hapšenja kod sebe je imao tesarski alatku nalik čekiću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su B.T. (24) iz Kraljeva zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

U saopštenju kraljevačke policije navodi se kako postoji sumnja da je on, u alkoholisanom stanju, nakon kraće rasprave, telefonom upućivao pretnje svom šefu da će se obračunati sa njim. Policajci su osumnjičenog sprečili u nameri, jer su ga ubrzo pronašli u taksi vozilu. Osumnjičeni je, navodi policija, kod sebe imao tesarski alatku nalik čekiću.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

4 komentara za naslov “Mladić iz Kraljeva uhapšen zbog pretnji šefu

  1. Браво,браво,није битно шта је шеф радио и истог треба заштитити,каква држава-таква и полиција.Од њих би и иначе био апсурд очекивати памет.

  2. A šta je nateralo tog mladog radnika da preti šefu verovatno ne plaćanje trebalo bi i njega da privedete radnici su u ovoj zemlji postali obični robovi bez ikakvih prava na odmor na bolovanje ništa se od toga ne plaćaa a što se tiče otaza dobiju momentalni

    1. Možda samo traži pravdu, ko smo mi da sudimo ako neznamo istinu..

Comments are closed.