Oglasila se kraljevačka policija povodom slučaja vršnjačkog nasilja

Policijska uprava Kraljevo u saopštenju navodi da su njeni pripadnici identifikovali i pronašli trojicu maloletnika koji su, kako se sumnja, učestvovali u slučaju vršnjačkog nasilja na Gradskoj terasi

            Policija navodi da su „brzom i efikanom akcijom pripadnici MUP-a u Kraljevu pronašli trojicu maloletnika koji su, kako se sumnja, učestvovali u događaju 25. oktobra na Gradskoj terasi u Kraljevu, koji je objavljen na društvenim mrežama“.

            U saopštenju se dodaje da ovaj događaj nije bio prijavljen policiji, ali da je ona po objavljivanju snimka na društvenim mrežama pokrenula istragu i vrlo brzo identifikovala maloletnike.

            Kraljevačka policija navodi se da je obavešteno nadležno tužilaštvo „po čijem nalogu se intenzivno radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja“.            

Opširnije o ovom nemilom događaju na portalu KRUG možete pročitati u tekstu Ogorčenje građana posle snimka vršnjačkog nasilja u Kraljevu.

2 komentara za naslov “Oglasila se kraljevačka policija povodom slučaja vršnjačkog nasilja

  1. Kako to istazni organi misle da se sumnja da su ucestvovali u dogadjaju??? Kadse jasno vidi da jesu. Ovome mora da se stane na kraj, jer nikad se ne zna cije je dete sledece.

  2. Не разумем шта тачно значи “идентификовали и пронашли”.
    Да ли су осумњичени приведени или не?

Comments are closed.