Petoro vozača isključeno iz saobraćaja

Jedan od vozača, kako se navodi u saopštenu policije, upravljao je vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a četvoro vozača bilo je pod dejstvom alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, isključili su iz saobraćaja vozača koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i još četvoro vozača koji su bili pod dejstvom alkohola.

Policijski službenici u Raški su sinoć u Ulici Todora Milićevića, zaustavili dvadesettrogodišnjeg vozača „golfa“, a droga testom utvrđeno je da je bio pod dejstvom kanabisa.

Takođe, policija u Kraljevu sinoć, pola sata pre ponoći u Ulici Zelena gora zaustavila 23-godišnjeg vozača „renoa“ koji je imao 1,53 promila alkohola u organizmu, dok je oko 00.40 u Ulici Jovana Bojovića zaustavljen 49-godišnji vozač automobila “folksvagen polo“ koji je imao 1,26 promila. Oko 00.55 policija je u Ulici Dušana Popovića zaustavila 31-godišnjeg vozača „renoa“ koji je imao 1,85 promila alkohola u organizmu, dok je oko 1.50 a u Ulici Cara Dušana isključena iz saobraćaja 37-godišnja žena koja je sa 1,34 promila upravljala automobilom marke „folksvagen“.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju policije.

M. M. D.