Posle smrti mladića povređenog u tuči oglasila se i kraljevačka policija

Jedan muškarac je, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo uhapšen, a policija je protiv još četvorice podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su M. M. (1982) iz Kraljeva, osumnjičenog da je 21. avgusta, naneo teške telesne povrede opasne po život dvadesetpetogodišnjem sugrađaninu.

U saopštenju policije navodi se da postoji sumnja da je M. M. povredio mladića u tuči, u kojoj su učestvovali i muškarci starosti 33, 29, 28 i 25 godina, koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u dvorištu jedne porodične kuće u okolini Kraljeva.

Dvadesetpetogodišnji mladić je od zadobijenih povreda narednog dana preminuo u Kliničko bolničkom centru u Kragujevcu.

Zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, sudija za prethodni postupak odredio je M. M. pritvor do 30 dana. 

Protiv ostale četvorice muškaraca policija je Višem javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

Kako je portal Krug već pisao, na osnovu nezvaničnih saznanja, do fizičkog sukoba je došlo u noći između proteklog petka i subote, porodičnoj kući povodom veridbe devojke.

U toj tuči  N.M. (25) je zadobio teške povrede u predelu glave, pa je hitno prebačen u kraljevačku bolnicu, a potom u Klinički centar u Kragujevcu gde je, uprkos naporima lekara, podlegao povredama.

        M. M. D.