Srećan kraj potrage: Pronađena nestala devojčica iz Kraljeva!

Zajedničkim radom pripadnika beogradske i kraljevačke policije u Beogradu je danas pronađena NEPOVREĐENA petnaestogodišnjakinja koja se od juče vodila kao nestala, potvrđeno je za portal Krug u PU Kraljevo

Petnaestogodišnja devojčica iz Kraljeva nestala je juče ujutru nakon što je u pola 9 ušla u autobus “Best Komerca” na glavnoj autobuskoj stanici u Kraljevu. Otac ju je čekao na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu, ali ona tamo nije izašla.

Na snimcima kamera na autobuskoj stanici u Kraljevu se jasno vidi Jovana kako sa sobom nosi jedan kofer i torbu. Jovana nosi naočare za vid, a u trenutku nestanka na sebi je imala crnu trenerku, belu majicu i crni duks oko struka“, napisala je njena majka u objavi koja je deljena na društvenim mrežama.

Zabunu na društvenim mrežama (pojedini građani pitali su čemu deljenje objave kada je devojčica pronađena) izazvala je činjenica da je dan ranije nestala devojčica istog imena, ali različitog prezimena, koja je za Beograd krenula autobusom iz Brusa, a koja je juče pronađena.

Danas – ponovo radosna vest. Iz kraljevačke policije za portal Krug potvrđeno je da su “zajedničkim operativnim radom njeni pripadnici u saradnji sa kolegama iz beogradske policije”, u Beogradu pronašli nepovređenu Jovanu Živković (15) iz Kraljeva”.

M. M. D.

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *