Troje uhapšeno, zaplenjeno više od 320 kilograma marihuane

U duplom pregradnom zidu prednjeg dela prikolice kamiona kojim je upravljao osumnjičeni, policija je pronašla 61 paket marihuane, a ostali su uhapšeni zbog – pomaganja

Pripadnici kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, u saradnji sa Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina, zaplenili su više od 321 kilograma marihuane i uhapsili tri osobe.

Uhapšen je B. P. (41) iz Kraljeva, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a zbog sumnje da su počinili isto krivično delo u pomaganju – i dvoje crnogorskih državljana S. R. (32) i A. P. (25.

U kamionu kojim je upravljao B. P, u duplom pregradnom zidu prednjeg dela prikolice pronađen je 61 paket sa ukupno oko 321,3 kilograma marihuane.

Kako se sumnja S. R. i A. P. su automobilom išli ispred kamiona i osumnjičenog B. P. obaveštavali o prisustvu saobraćajnih patrola na putu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, navodi se u saopštenju kraljevačke policije.

2 komentara za naslov “Troje uhapšeno, zaplenjeno više od 320 kilograma marihuane

  1. Pa šta, nisu nikoga ubili i nije to tona kokaina….. Pa Nemačka i neki u okruženju su legalizovali marihuanu….. Slično nešto, nedavno je izjavio preCednik na nacionalnoj frekfenciji…..

Comments are closed.