U Kraljevu uhapšen državljanin Crne Gore

Osumnjičenom za krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu određeno je zadržavanje do 48 sati, a protiv njegove supruge će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila isto krivično delo, saopštila je policija

Kraljevačka policija saopštila je da su njeni pripadnici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili I. M. (37), državljanina Crne Gore neposredno nakon što je sa četrdesetsedmogodišnjom suprugom iz Kraljeva, kako se sumnja, iz kruga jedne privatne firme ukrao osam livenih ventila za vodu.

Policija ih je, navodi se u saopštenju, zatekla nedaleko od te firme, u automobilu u kojem su prevozili ukradene predmete čija se vrednost procenjuje na oko 500.000 dinara.

Pronađeni ventili su vraćeni vlasniku firme.

I. M. je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu , određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Po nalogu tužilaštva protiv njegove supruge će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila isto krivično delo, navodi se u saopštenju kraljevačke policije.