Anketa o informisanju mladih u Kraljevu

Cilj ankete je da saznamo kako se mladi informišu, koje lokalne medije prate (ako ih prate) i koje teme ih zanimaju da o njima žele da pročitaju više

Anketu o informisanju mladih sprovodi mladi Kraljevčani i Kraljevčanke, tim „Izazov Plusa“ (omladinske redakcije Portala Krug) iz Kraljeva, u okviru projekta ,,Reč na reč”.

Lazar Simić, jedan od učesnika u realizaciji projekta poziva mlade da se odazovu i pojašnjava:

Naš cilj je da saznamo kako se mladi informišu, koje lokalne medije prate (ako ih pratiš) i koje teme ih zanimaju da o njima žele da pročitaju više. Anketa je anonimna, a nama će i te kako koristiti u razumevanju potreba mladih i daljem kreiranju sadržaja za mlade u našem gradu. Tim Izazov Plusa vas poziva da nam pomognete svojim odgovorima na pitanja koja smo spremili u sledećoj anketi. Svaki odgovor je anoniman, ali će nama biti od velike koristi za razumevanje potreba mladih Kraljeva i dalje stvaranje sadržaja za sve nas.

Važno: Ukoliko Vi nemate između 15 i 30 godina, ali znate mlade ljude za koje je ovo važno (a važno je za sve mlade), prosledite im sledeću anketu! Hvala!

Link koji vodi do ANKETE:

*Ovaj projekat je finansiran od strane Evropske Unije