Šest nagrada za kraljevačke đake na likovnom konkursu „Plava planeta“

U kategoriji srednje škole, prema oceni stručnog žirija, najbolji je rad Tatjane Glišović, učenice Medicinske škole, koja je u istoj kategoriji, osvojila i II nagradu publike, a dve nagrade osvojila je i Ena Đoković iz OŠ „IV kraljevački bataljon“

Centar za ekološko obrazovanje i održivi razvoj nagradio je, povodom Dana planete zemlje, u ukupno osam kategorija (po četiri kategorije prema odluci žirija i isto toliko prema glasovima publike) – decu iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola iz cele Srbije.

Među nagrađenima je četvoro kraljevačkih đaka oji su osvojili ukupno – šest nagrada, a njihovi radovi biće deo izložbe likovnih radova pod nazivom „Plava planeta“, koju organizuje Centar za ekološko obrazovanje i održivi razvoj.

U kategoriji srednje škole, prema oceni stručbog žirija, najbolji je rad Tatjane Glišović, učenice I/4 kraljevačke Medicinske škole, koja je, u istoj kategoriji, osvojila i drugu nagradu publike.

U kategoriji nižih razreda osnovne škole najbolji je,takođe, rad – male Kraljevčanke Anđelke Seničić, učenice IV/5, OŠ „IV kraljevački bataljon“. U istoj kategoriji – specijalne nagrade osvojili su učenici iste škole: Novak Đoković iz V/2 i Ena Đoković, VIII/2. Ena Đoković je, prema oceni publike, u istoj kategoriji osvojila drugo mesto.

Sve rezultate konkursa možete pogledati na ovom LINKU.

M. M. D.