Ekipa filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ poklonila se kraljevačkoj publici (VIDEO)

Troje glumaca i reditelj pozdravili su gledaoce neposredno pred početak projekcije ostvarenja dugog 127 minuta koje ne predstavlja samo puki nastavak prvog dela, već je dramaturški kompleksnije

Odmah po otpočinjanju biskopskog života filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje“, priliku da ovo ostvarenje vidi imala je večeras i kraljevačka publika u Multimedijalnom centru Kvart. Na razočarenje devojčica i devojaka koje su ga očekivale, u Kraljevo, zbog neodložnih obaveza nije došao Miloš Biković, kojij e i producent i igra glavnu – ulogu Maraša.

Ipak, tu su bili Sofija, u filmu hrabra, lojalna žena – Jovana Stojiljković, publici veoma omiljen Baća – Miodrag Radonjić, Kapućino – Aleksandar Gligorić i reditelj – Miloš Avramović.

Pogledajte VIDEO

Publiku je pozdravio Avramović koji se publici zahvalio što je došla u velikom broju.

Drago mi je što smo ovde, a mislim da smo možda prva ekipa koja se uživo predstavlja posle „korona pauze“. Nadam se da ćete uživati u fil, jer smo se zaista potrudil. Voleo bih da smo došli posle projekcije da čujemo utiske,  ali šta da radimo. Hvala vam puno i uživajte u filmu!  – poručio je Avramović, koji uz Petra Mihajlovića potpisuje i scenario filma.

Film „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ u bioskope dolazi nakon tri godine iščekivanja, a publika, prema prvim reakcijama – oduševljeno reaguje na potpuno novu i nepredvidivu filmsku priču.

Ovaj film pre dolaska u bioskope prikazan je na Pulskom festivalu, a srpsku premijeru, kojoj je prisustvovao i Miloš Biković imao je sredinom avgusta na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

Pogledajte VIDEO sa srpske premijere filma Južni vetar 2 – Ubrzanje u Vrnjačkoj Banji

U nastavku Južnog vetra jednu od uloga tumači I Predrag Miki Manojlović, a  u ovoj akciji publika ima priliku da vidi i gkumačku zvezdu iz jedne od najpopularnijih serija svih vremena “Igre prestola”. U pitanju je bugarski glumac Zahari Baharov, srpskoj publici poznat iz serije “Balkanska mafija”, u kojoj je igrao Ivu Andonova.

   M. M. D.