Razigrano „Ušćansko leto 2021.“

Organizatori manifestacije pripremili su veliki broj sportskih i kulturnih sadržaja, a pozivaju i volontere i sve gradjane Ušća i okoline da svojim učešćem pomognu u organizovanju ove kulturno-sportske manifestacije

U varošici Ušće, u Ibarskoj klisuri, i ovoga leta biće organizovana kulturno-sportska manifestacija “Ušćansko leto 2021.” Centralni deo manifestacije biće održavan na sportskim terenima osnovne škole “Milun Ivanović”. Organizatori manifestacije pripremili su veliki broj sportskih i kulturnih sadržaja. Jedna od najpoznatijih sportskih dešavanja tokom leta je Letnja liga u malom fudbalu koja svake godine okupi veliki broj ekipa iz Ušća i okolnih mesta.

U planu je da vreme izmedju brojnih sportskih dešavanja bude popunjeno i kulturnim dešavanjima, za koja je zadužen ušćanski Dom kulture. Na veliko zadovoljstvo svih Ušćana i njihovih gostiju, tokom kulturno-sportske manifestacije biće organizovan i jedan rok koncert.

Povodom Dana rudara Srbije 6. avgusta na igralištu FK Radnik biće organizovan turnir u fudbalu. Odbojkašice „Ušća” tokom kulturno-sportske manifestacije ugostiće odbojkašice iz Rumunije sa kojima će odigrati prijateljsku utakmicu.

Planinarsko društvo “Radočelo” za sve ljubitelje planinarenja organizovaće jednu laku planinarsku akciju do Kraljskih vodopada. Tokom avgusta na stazi“Buk Grmčić” kod Ušća biće održano Prvenstvo Srbije u kajaku.

Iz svega što ste pročitali, možete da potvrdite da Ušće nije uspavana sredina, nego vrlo živahna varošica u kojoj može puno toga da se vidi tokom leta.

Za realizaciju kulturno-sportske manifestacije “Ušćansko leto 2021″ veliku podršku i pomoć dali su Osnovna škole “Milun Ivanović”, Dom kulture “Studenica” i sportski klubovi sa područja Ušća. Mnogobrojni sponzori iz Ušća i okoline su takodje najavili pomoć u organizovanju ove manifestacije.

Organizatori pozivaju i volontere i sve gradjane Ušća i okoline da svojim učešćem pomognu u organizovanju ove kulturno-sportske manifestacije i da sve prodje u najboljem i najlepšem redu.

Izvor: I Love Ušće