„Strah, jedna topla ljudska priča“ u Kraljevačkom pozorištu

Predstavu  Narodnog pozorišta iz Pirota, potpisuje reditelj Igor Vuk Torbica koji je tragično preminuo prošle godine, a bio je jedinstven, ne samo po senzibilitetu, već i po činjenici da je dobio više pozorišnih nagrada nego što je režirao predstava

Predstava „Strah, jedna topla ljudska priča” jedna je od 15 predstava koje je Igor Torbica režirao. O ovoj predstavi Torbica je svojevremeno rekao:

„Mi smo u ovoj našoj predstavi Pirotskog pozorišta, kroz delove tekstova Franza Koetza hteli da se osvrnemo na današnji trenutak. Na naše „sada”. Nastojali smo predstavu odvesti u grotesku, koja ume da nasmeje, ali naposletku vodi u neugodu. Jednako smo tako pokušali da svemu damo obrise društvene alegorije o strahu i našoj građanskoj nepomičnosti u situaciji u kojoj smo se svi nekako našli, u koju smo nekako skliznuli.  

Predstava STRAH JEDNA TOPLA LJUDSKA PRIČA, ne repertoaru Kraljevačkog pozorišta je  u četvrtak, 4. novembra u 20 časova. Ulaznica za predstavu košta 300 dinara.

U predstavi igraju: Aleksandar – Aleksandar Radulović, Saška – Aleksandra Stojanović, Žuža – Zoran Živković,  Nata – Natlija Geleban,  Danijela – Danijela Ivanović, Laki – Aleksandar Aleksić,  Milica – Milica Filić.