Toni Cetinski na prepunom Trgu srpskih ratnika u Kraljevu: „Samo ljubav, ljudi“ (VIDEO)

„Oni koji su rođeni devedesetih, u vreme ratnih sukoba na našim prostorima, sada su već tridesetogodišnjaci, nemojmo ih opterećivati lošim stvarima i ružnom istorijom“, poručio je pevač oduševljen reakcijama publike

Jedan od najpopularnijih pevača u Hrvatskoj, ali i regionu, Toni Cetinski kao što je i obećao, napravio je spektakl na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu pred brojnom publikom koja je sa njim i pratećim bendom horski pevala stare i nove hitove. Nije se štedeo Toni glasovno i dao je sve od sebe da svojim vokalnim umećem dodatno podgreje atmosferu kod već dobro raspoložene publike.

Cetinski je pre dva meseca pobedio na obnovljenom festivalu Beogradsko proleće pesmom „Čuvam ljubav“. Ljubav i jeste jedan od najčešćih motiva njegovih pesama, a Toni je publici sinoć sve vreme poručivao da je „ljubav najvažnija“: u svakom obliku i svakog dana.

Pogledajte VIDEO:

Zahvaljujući se publici koja je pevala sa njim, Cetinski je podsetio:

Oni koji su rođeni devedesetih, u vreme ratnih sukoba na našim prostorima, sada su već tridesetogodišnjaci. Nemojmo ih opterećivati lošim stvarima i ružnom istorijom. Zapamtite, samo je ljubav važna, ljudi!“.

Toni Cetinski već dugo važi za jednog od najkvalitetnijih tenora među izvođačima pop-muzike,a njegov koncert bio je samo prvi u nizu muzičkih događaja koji će ove nedelje biti organizovani povodom 33. Veselog spusta niz Ibar, koji je zakazan za nedelju – 17. jul.

Ređali su se hitovi Cetinskog: „Opet si pobijedila“, „Umirem 100 puta dnevno”, „23. prosinac” i „Onaj tko te ljubi sretan je”, „Od milijun žena“, „General bez činova“, ali je otpevao i pesmu „Cesarica“ Olivera Dragjevića, ali i pesme iz svojih dueta sa Tošetom Proeskim,, Dinom Dvornikom. Željkom Joksimovićem…

Hvala ti, Bože na svakom danu. Blagoslovi sve ove ljude večeras. Publiko, razvalili ste! – poručio je Cetinski.

Publika je Tonija, pozivajući ga na bis, nagradila povicima:

– Toni, mi te volimo!

Kad se pojavio, Cetinski je publici, uz poljupce zahvalnosti odgovorio:

Volim i ja vas!

Ljubav je, inače, i poruka Tonijeve velike turneje, koju ima ovog leta.

Večeras (utorak 12. jul) na programu od 21.00 na bini na Trgu srpskih ratnika biće priređeni nastupi kraljevačkih kulturno-umetničkih društava.

    M. M. D.