U subotu – „Pinokio kakvog još niste videli“

Lutak-robot Pinokio koji u svemu podseća na pravog dečaka, zahvaljujući dobroj Vili i svetlećem sajber Cvrčku, postaje član porodice usamljenog deda Đoleta stolara, ali to je samo početak zapleta

„Pinokio kakvog još niste videli“ je predstava za decu koja se drži sižea poznatog teksta Karla Kolodija, ali se deci XXI veka obraća na njima razumljiv način. Adapraciju i režiju ove predstave potpisuje Miodrag Dinulović. U predstavi igraju: Zoran Cerovina, Dimitrije Prodanović, Biljana Talić,Vladimir Jovanović, Nikola Voštinić i Predrag Pavlović.

Lutak-robot Pinokio koji u svemu podseća na pravog dečaka, zahvaljujući dobroj Vili i svetlećem sajber Cvrčku, postaje član porodice usamljenog deda Đoleta stolara,  ali će naivnog Pinokija na putu do škole prevaranti Lisac i Mačak ubediti da se preko noći može stići do slave i para.

Kako će se završiti ova avantura puna neizvesnosti, pogledajte u predstavi. 

Predstava je na repertoaru Kraljevačkog pozorišta u subotu 20. novembra u 12 časova. Zbog epidemioloških mera broj gledaca koji mogu da prisustvuje predstavi ograničen je na 90. Ulaznica za ovu predstavu košta 250 dinara.

M. M. D.

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *