Večeras koncert Tonija Cetinskog, sutra smotra folklora, zatim… (VIDEO)

Nedelja „Veselog spusta“ počinje večeras (ponedeljak) koncertom Tomija Cetinskog na Trgu srpskih ratnika, a zatim slede Festival folklora, pa Festival zanatskog piva i novi koncerti…

Tek što je spuštena zavesa na festival „JazzIbar 2022“, otvara se scena za niz muzičkih i zabavnih događaja u okviru manifestacije „Veseli spust“. Čini se da je ove godine veselo spuštanje niz Ibar posle 30 i kusur godina najzad preraslo u pravu sedmodnevnu manifestaciju.

Prvi događaj je koncert Tonija Cetinskog, pevača iz Hrvatske koji je već dvadesetak godina u vrhu pop scene na jugoslovenskim prostorima i ima jedan od najkvalitetnijih tenora među pop pevačima. Koncert počinje večeras (11. jul, (ponedeljak) u 21 h na Trgu srpskih ratnika.

Nedelja Veselog spusta nastavlja se sutra (utorak) Festivalom folklora od 21 h na Trgu srpskih ratnika. U narednih nedelju dana biće koncerata svake večeri i baš kao što pokazuju ova prva dva događaja – za sve muzičke ukuse: od izvorne muzike, preko popa, roka, tehno, do novokomponovane. Glavni događaj, Veseli spust niz Ibar, biće u nedelju 17. jula i kreće od Magliča u 10 časova.

R.V.